Steun de Oase
hero mobile

Verblijf en kosten

Diaconaal gastenhuis de Oase is een geschenk van de kerken, een diaconaal initiatief, geen reguliere zorginstelling. Vanuit collectegelden en giften van particulieren wordt een deel van de exploitatie gefinancierd. Dankzij deze steun is het mogelijk de eigen bijdrage van de gast te beperken.

De bijdrage voor verblijf in de Oase bedraagt € 70,00 per dag. Zowel de dag van aankomst als  vertrek wordt aangemerkt als verblijfsdag. De eigen bijdrage wordt de maand na het verblijf gefactureerd aan de gast, mits anders besproken. Ben je aangesloten bij De christelijke zorgverzekeraar, dan kom je wellicht in aanmerking voor vergoeding. Wij hebben hierover geen afspraken met andere zorgverzekeraars. Maar je kunt wel met hen overleggen.

De Oase is er om hulp en gastvrijheid te verlenen. Wij willen voorkomen dat gasten om financiële redenen niet bij ons kunnen verblijven. Indien je niet in staat bent de eigen bijdrage volledig te betalen, onderzoek dan of hulp mogelijk is van familie of derden.

Je kunt ook contact opnemen met je diaconie. De Oase is een initiatief van de Gereformeerde Gemeenten, de Hersteld Hervormde Kerk, de Gereformeerde Gemeenten in Nederland en de Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland. De diaconieën van deze kerkgenootschappen zullen zoeken naar een passende financiële oplossing.
Indien gewenst kan de Oase hierbij de helpende hand bieden. Bij de start van het verblijf informeren wij, met jouw toestemming, de kerkenraad van je thuisgemeente over je verblijf. Schroom niet om ons te vragen naar de mogelijkheden.

Rust, Liefde, Geborgenheid, Psychische en Geestelijke ondersteuning. Het voelde zó goed, dat mensen écht naar je luisteren.

Lees deze gastervaring

Rust, Liefde, Geborgenheid, Psychische en Geestelijke ondersteuning. Het voelde zó goed, dat mensen écht naar je luisteren.

Lees deze gastervaring
Blijf ook op de hoogte,
schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.