Steun de Oase
hero mobile

Kernteam

De Oase heeft een klein, professioneel kernteam.

Aart van Wolfswinkel is, naast huisarts in Hellevoetsluis, als coördinator verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en organisatie van de Oase. Hij is betrokken bij de aanmelding en begeleiding van de gast, met name bij complexe problematiek. Hij is aanspreekpunt voor het bestuur van de Oase.

Lieke Tanis, Konstant Hoogeveen en Carolien Nijsse zijn social worker en als gastbegeleider werkzaam bij de Oase. Tijdens jouw verblijf is een van hen aanspreekpunt voor de begeleiding. Maatwerk vanaf intake tot het einde van het verblijf.

Dhr. L. Huisman is als pastoraal werker verbonden aan de Oase. Pastoraat is de ontmoeting van mens tot mens. Rond een open Bijbel. De pastoraal werker verzorgt de wekelijkse Bijbelbespreking en de pastorale gesprekken met de gasten.

In de Oase werken ruim zestig vrijwilligers. Belangeloos zetten zij zich in voor onze gasten. Lieneke Grootenboer is als vrijwilligerscoördinator aanspreekpunt voor de vrijwilligers en houdt zich bezig met de praktische organisatie van het vrijwilligerswerk in de Oase.

Jolanda Francke is secretaresse. Zij ondersteunt het kernteam en het bestuur van de Oase op secretarieel en administratief gebied.

Rust, Liefde, Geborgenheid, Psychische en Geestelijke ondersteuning. Het voelde zó goed, dat mensen écht naar je luisteren.

Lees deze gastervaring

Rust, Liefde, Geborgenheid, Psychische en Geestelijke ondersteuning. Het voelde zó goed, dat mensen écht naar je luisteren.

Lees deze gastervaring
Blijf ook op de hoogte,
schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.