Steun de Oase
hero mobile

Activiteiten

Rust alleen is vaak onvoldoende om te herstellen van psychische klachten. Een gezonde balans tussen ontspanning en inspanning is noodzakelijk.

Op tal van momenten en op allerlei manieren krijg je vaardigheden aangereikt om te werken aan herstel. In een ontspannen omgeving, weg van de hectiek van thuis, profiteer je van het aanbod. Dit is nadrukkelijk gericht op het versterken van je balans, waardoor je het leven weer beter aan kunt. Een verblijf in de Oase biedt je een uitgelezen kans om nieuwe hobby’s te ontdekken en helpt je om bewust tijd vrij te maken voor de noodzakelijke ontspanning.

Thema’s
Wekelijks wordt stilgestaan bij een thema, zoals zelfbeeld, balans, agendabeheer en grenzen. Met de Bijbelbespreking belicht de pastoraal werker het thema vanuit Bijbels perspectief. Tijdens de wekelijkse thema-ochtend, onder leiding van een hulpverlener, wordt als groep stilgestaan bij het weekthema. Deze workshop is praktisch en interactief. Als groep leer je van elkaar. Hier mag je jezelf zijn, je herkent andermans kwetsbaarheid en je steunt elkaar.

Doe-activiteiten
De Oase stimuleert en organiseert verschillende creatieve en andere ontspannende activiteiten. Elke week wordt een creatieve workshop georganiseerd. Je wordt uitgedaagd om op een creatieve manier uiting te geven aan je emoties. Daarbij gaat het niet om het resultaat, maar om het proces. Veel gasten zijn verleerd hoe ze zich kunnen ontspannen.
Regelmatig wordt op zaterdagmorgen een natuurexcursie georganiseerd onder leiding van een natuurgids. Hij helpt je de natuur te beleven. Ontdek de lessen vanuit de natuur voor je dagelijks en geestelijk leven.

Rust, Liefde, Geborgenheid, Psychische en Geestelijke ondersteuning. Het voelde zó goed, dat mensen écht naar je luisteren.

Lees deze gastervaring

Rust, Liefde, Geborgenheid, Psychische en Geestelijke ondersteuning. Het voelde zó goed, dat mensen écht naar je luisteren.

Lees deze gastervaring
Blijf ook op de hoogte,
schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.