Steun de Oase
hero mobile

Samenwerking

Tijdens je verblijf staan we om je heen. De gastbegeleiding wordt gedaan door professionals van het kernteam. Indien nodig, stemmen zij de zorg af met verdere hulpverlening.

Ook de gastvrouw/heer is betrokken bij de zorg. Deze vrijwilligers zijn het eerste aanspreekpunt voor de dagelijkse gang van zaken. Zij zijn als het ware de ogen en oren van het kernteam. Zij steunen je en signaleren veranderingen vaak als eerste. Zij kunnen altijd een beroep doen op de gastbegeleiders en de andere leden van het kernteam. Zij kunnen een beroep doen op de gastbegeleiders en de andere leden van het kernteam. Indien nodig, bijvoorbeeld bij crisis, schakelen zij de achterwacht in. Deze is 24 uur per dag beschikbaar en beoordeelt hoe je het beste geholpen kunt worden.

Verdere hulpverlening
Een verblijf in de Oase is slechts een kort intermezzo in het leven van onze gasten. Niettemin een periode waarin veel tot stand kan worden gebracht. Niet alleen door de Oase, maar ook door anderen. Wij vinden het belangrijk dat de zorg voor de gast is afgestemd op reeds aanwezige hulpverlening en het thuispastoraat. In overleg met de gast wordt goede nazorg georganiseerd. Streven is dat verdere hulpverlening aansluit op het verblijf. We realiseren ons dat de afwezigheid van de gast de nodige invloed kan hebben op de thuissituatie. Daarom is het goed als familie aanschuift bij het afrondende gesprek.

Rust, Liefde, Geborgenheid, Psychische en Geestelijke ondersteuning. Het voelde zó goed, dat mensen écht naar je luisteren.

Lees deze gastervaring

Rust, Liefde, Geborgenheid, Psychische en Geestelijke ondersteuning. Het voelde zó goed, dat mensen écht naar je luisteren.

Lees deze gastervaring
Blijf ook op de hoogte,
schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.