Steun de Oase
hero mobile

Te gast

In de Oase kun je terecht voor een periode van twee tot zes weken. Tijdens de intake maak je hier afspraken over. Het verblijf start op maandag. Dan ontvang je een uitgebreide folder met onder andere het weekprogramma en de huisregels.

De Oase heeft een reformatorische identiteit. Graag bieden wij je een plek waar je je geborgen weet in een vertrouwde sfeer.

De Oase heeft een aantal huisregels opgesteld, waaraan iedereen zich dient te houden. Deze huisregels zijn een praktische vertaling van de identiteit. Gezien het karakter en de omvang van de voorziening, zijn regels noodzakelijk. Nodig om samen te leven en samen te binden. Ten behoeve van een plezierig verblijf in de Oase.

Je komt naar de Oase voor jezelf. Tegelijkertijd maak je onderdeel uit van de groep. Je zult onderling herkenning en steun ervaren. Het is echter niet de bedoeling dat over en weer verhalen worden uitgewisseld. Belangrijk is dat je je op je eigen proces richt.

De Oase is geen eiland. Het kan belangrijk zijn om de zorg in de Oase af te stemmen met hulpverlening elders of met het pastoraat van je kerkelijke gemeente. Dat gebeurt alleen met jouw toestemming.

Een verblijf in de Oase is bedoeld voor rust en om afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen. Omdat rust zo belangrijk is, zijn we terughoudend met bezoek. Op een aantal vaste bezoekmomenten kun je bezoekers ontvangen.

Je beschikt over een comfortabele gastenkamer met wastafel. Een eigen kamer om je in terug te trekken. Het sanitair deel je met een andere gast.

De Oase is niet rolstoeltoegankelijk. Als je een lichamelijke beperking hebt, bespreek dat tijdens het aanmeldgesprek, zodat wij kunnen bezien wat mogelijk is.

Er zijn kosten verbonden aan een verblijf in de Oase. Zie hiervoor verblijf en kosten.

Gasten worden gastvrij onthaald in de Oase. Onze medewerkers en vrijwilligers doen er alles aan om het verblijf voor onze gasten tot een succes te maken. Uiteraard in samenspraak met de gast!

Het is een bijzondere tijd geweest, waar ik met veel herinneringen op terug kan kijken.

Lees deze gastervaring

Het is een bijzondere tijd geweest, waar ik met veel herinneringen op terug kan kijken.

Lees deze gastervaring
Blijf ook op de hoogte,
schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.