Steun de Oase
hero mobile

Verblijf

In de Oase is er aandacht voor geloofs- en levensvragen. Wij bieden de gasten een luisterend oor. Er is pastorale en psychosociale begeleiding. Een gesprek van hart tot hart kan veel betekenen. Tijdens het verblijf helpen wij u met het hervinden van de balans, om het leven na het verblijf weer aan te kunnen. Profiteer van ons aanbod, een combinatie van individuele gesprekken, groepsactiviteiten en tijd voor jezelf. De Oase is geen vakantieplek, ook geen behandelcentrum.

Rust en structuur

De Oase is met recht een oase, een plek om op adem te komen. Rust, structuur, ontspanning en bezinning - deze vier pijlers vormen de basis van de Oase. We nemen je mee naar de basis, om jezelf te hervinden en weer verder te kunnen.

Lees meer

Gastbegeleiding

Tijdens het verblijf in de Oase bieden wij psychosociale zorg. Je wordt vanaf het moment van aanmelding tot het einde van het verblijf begeleid door een gastbegeleider.

Lees meer

Pastorale begeleiding

Pastoraat is een belangrijk onderdeel van ons aanbod. In de Oase is aandacht voor geloofs- en levensvragen, voor de innerlijke worsteling die er kan zijn.

Lees meer

Activiteiten

Rust alleen is vaak onvoldoende om te herstellen van psychische klachten. Een gezonde balans tussen ontspanning en inspanning is noodzakelijk.

Lees meer

Samenwerking

Tijdens je verblijf staan we om je heen. De gastbegeleiding wordt gedaan door professionals van het kernteam. Indien nodig, stemmen zij de zorg af met verdere hulpverlening.

Lees meer

Te gast

In de Oase kun je terecht voor een periode van twee tot zes weken. Tijdens de intake maak je hier afspraken over. Het verblijf start op maandag. Dan ontvang je een uitgebreide folder met onder andere het weekprogramma en de huisregels.

Lees meer

Verblijf en kosten

Diaconaal gastenhuis de Oase is een geschenk van de kerken, een diaconaal initiatief, geen reguliere zorginstelling. Vanuit collectegelden en giften van particulieren wordt een deel van de exploitatie gefinancierd. Dankzij deze steun is het mogelijk de eigen bijdrage van de gast te beperken.

Lees meer

Rust, Liefde, Geborgenheid, Psychische en Geestelijke ondersteuning. Het voelde zó goed, dat mensen écht naar je luisteren.

Lees deze gastervaring

Rust, Liefde, Geborgenheid, Psychische en Geestelijke ondersteuning. Het voelde zó goed, dat mensen écht naar je luisteren.

Lees deze gastervaring
Blijf ook op de hoogte,
schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.