Steun de Oase
hero mobile


Versoepeling maatregelen.

Afgelopen periode bleef de Oase open. Ondanks de corona omstandigheden konden we gasten verwelkomen voor een periode van rust en herstel.

15 juni 2020

Dankbaarheid overheerst als we zien dat andere instellingen op slot gingen. Juist in deze voor iedereen heftige periode mochten we in alle rust ons werk doen.  

Nu is het half juni. In lijn met de richtlijnen van de overheid versoepelen we onze maatregelen. Uiteraard handhaven we de hygiëneregels en streven we naar het bewaren van de 1,5 meter afstand. Vooralsnog continueren we het groepsmaximum van 8-9 gasten. De bezoekregeling voor gasten is enigszins versoepeld en pastoraal bezoek vanuit de thuisgemeente is weer welkom. Het weekprogramma kon afgelopen periode dankzij de inzet van vrijwilligers en medewerkers grotendeels doorgaan.  De weeksluiting door ambtsdragers uit de regio wordt hervat. De gesprekken vinden meer face-to-face plaats. De intake van nieuwe gasten wordt in overleg via beeldbellen of op locatie gedaan.  

We verwachten met deze versoepeling de hulpverlening aan onze gasten weer op de oude voet te kunnen continueren. Voorzichtigheid blijft geboden. In afhankelijkheid van de HEERE God.   

de Oase in winterpracht.

Meer informatie
Corona en de Oase

Nederland bevindt zich in een lockdown. Vergaande maatregelen zijn genomen. Met als doel de impact van Covid19 in te dammen, omwille van onze gezondheid. Wat betekent dit voor de Oase?

Meer informatie
Tuintjesmarkt in Dirksland

29 augustus j.l. werd er in Dirksland meegedaan met de tuintjesmarkt.

Meer informatie
Blijf ook op de hoogte,
schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.