Steun de Oase
hero mobile


Vacatures kernteam vervuld

Zomer 2018 stond in het teken van werving en selectie van nieuwe collega's.

11 januari 2019

Voorheen waren de gastbegeleiders gedetacheerd via Eleos. Met de uitbreiding van de Oase in zicht was besloten personeel in eigen dienst te nemen. Ook werd geworven voor een secretarieel-administratief medewerker. Nu zijn alle vacatures vervuld. Daar zijn we blij mee.

Jolanda Francke is in oktober gestart als secretaresse. Een nieuwe functie binnen de Oase. Een belangrijke stap in het kader van de verdere professionalisering van de Oase.

Jacoline Stroo heeft afscheid genomen als gastbegeleider. Vanaf de start van de Oase heeft zij bij ons gewerkt. Met haar vertrek verliezen we de nodige ervaring. We zijn dankbaar voor wat ze voor de Oase heeft mogen betekenen.

Gastbegeleider Lieke Tanis heeft de overstap gemaakt van Eleos naar de Oase. In december is Leandra Tanis van start gegaan; Konstant Hoogeveen verwacht per februari te beginnen met zijn werk. Met drie gastbegeleiders is het team compleet en kan de Oase doorgroeien. Streven is om in het voorjaar wekelijks tien tot twaalf gasten een verblijf te kunnen bieden. Belangrijke voorwaarde hiervoor is de aanwezigheid van een sterke professionele spil, waarmee de kwaliteit en continuïteit van ons aanbod kan worden gewaarborgd. We zijn onderweg!

Fietstocht

Op 27 augustus was de Oase fietstocht.

Meer informatie
Oase Fair 2019

De vijfde Oase Fair was een succes. We kunnen terugzien op een bijzondere dag, afgelopen zaterdag.

Meer informatie
Ontvangst naambord

De opdracht voor de verbouw en uitbreiding van de Oase werd in 2017 gegund aan de bouwcombi van drie aannemersbedrijven: Van der Klooster, Van Koppen en Van der Linde.

Meer informatie
Blijf ook op de hoogte,
schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.