Steun de Oase
hero mobile


Vacatures kernteam vervuld

Zomer 2018 stond in het teken van werving en selectie van nieuwe collega's.

11 januari 2019

Voorheen waren de gastbegeleiders gedetacheerd via Eleos. Met de uitbreiding van de Oase in zicht was besloten personeel in eigen dienst te nemen. Ook werd geworven voor een secretarieel-administratief medewerker. Nu zijn alle vacatures vervuld. Daar zijn we blij mee.

Jolanda Francke is in oktober gestart als secretaresse. Een nieuwe functie binnen de Oase. Een belangrijke stap in het kader van de verdere professionalisering van de Oase.

Jacoline Stroo heeft afscheid genomen als gastbegeleider. Vanaf de start van de Oase heeft zij bij ons gewerkt. Met haar vertrek verliezen we de nodige ervaring. We zijn dankbaar voor wat ze voor de Oase heeft mogen betekenen.

Gastbegeleider Lieke Tanis heeft de overstap gemaakt van Eleos naar de Oase. In december is Leandra Tanis van start gegaan; Konstant Hoogeveen verwacht per februari te beginnen met zijn werk. Met drie gastbegeleiders is het team compleet en kan de Oase doorgroeien. Streven is om in het voorjaar wekelijks tien tot twaalf gasten een verblijf te kunnen bieden. Belangrijke voorwaarde hiervoor is de aanwezigheid van een sterke professionele spil, waarmee de kwaliteit en continuïteit van ons aanbod kan worden gewaarborgd. We zijn onderweg!

Artikel in Eilanden Nieuws

Vrijdag 26 oktober is dit artikel in het Eilanden Nieuws verschenen.

Meer informatie
Heropening Oase

Na een intensief bouwtraject werd vandaag de Oase heropend. Een bijzondere mijlpaal. Nog maar 5 jaar geleden startten we met een gastenhuis voor zes gasten. De Oase bleek in een behoefte te voorzien. Er is nood! Daarom werd besloten de Oase uit te breiden tot een verblijf voor twaalf gasten. Vandaag was het zover.

Meer informatie
Oase-fietstocht 2018

Op een prachtige zomeravond vond de Oase-fietstocht plaats.

Meer informatie
Blijf ook op de hoogte,
schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.