Steun de Oase
hero mobile


Heropening van de Oase

Binnenkort vindt de oplevering plaats van de Oase. Dan een gastenhuis voor twaalf gasten.

30 juli 2018

Binnenkort vindt de oplevering plaats van de Oase. Dan een gastenhuis voor twaalf gasten. Na oplevering moet echter nog het nodige gebeuren alvorens we kunnen verhuizen. De heropening van De Oase aan de Hazersweg te Ouddorp is op DV 13 oktober 2018.

Tijdens een bijeenkomst in de Hersteld Hervormde Gemeente van Ouddorp zullen we stilstaan bij deze mijlpaal.Het officiële programma start om 11.00 uur. Nadien kunt u een maaltijd nuttigen en vervolgens de vernieuwde Oase bezoeken. We zijn nog in beraad over de wijze waarop we het bezoek aan de Oase zullen kanaliseren. Dit is een vooraankondiging. Noteer alvast de datum. Zodra meer bekend is over het programma, wordt dit op de website gepubliceerd. Hartelijk welkom!

Vacatures kernteam vervuld

Zomer 2018 stond in het teken van werving en selectie van nieuwe collega's.

Meer informatie
Artikel in Eilanden Nieuws

Vrijdag 26 oktober is dit artikel in het Eilanden Nieuws verschenen.

Meer informatie
Heropening Oase

Na een intensief bouwtraject werd vandaag de Oase heropend. Een bijzondere mijlpaal. Nog maar 5 jaar geleden startten we met een gastenhuis voor zes gasten. De Oase bleek in een behoefte te voorzien. Er is nood! Daarom werd besloten de Oase uit te breiden tot een verblijf voor twaalf gasten. Vandaag was het zover.

Meer informatie
Blijf ook op de hoogte,
schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.