Steun de Oase
hero mobile

Bij ons

Een lach en een traan, rust en ontspanning...

Te gast

Bij ons ben je te gast. Gedurende een aantal weken verblijf je in de Oase. Samen werken we aan je herstel. Als je een verblijf in de Oase overweegt, neem dan goed notitie van een aantal praktische aandachtspunten

Wellicht overweeg je om je aan te melden bij de Oase. Het is goed om daarbij de volgende aandachtspunten te betrekken.

In de Oase kun je terecht voor een periode van twee tot zes weken. Tijdens de intake maak je hier afspraken over. Het verblijf start altijd op maandag. Dan ontvang je een uitgebreide folder met onder andere het weekprogramma en de huisregels.

De Oase heeft een reformatorische identiteit. Graag bieden wij onze gasten een plek waar men zich geborgen weet in een vertrouwde sfeer.

De gast komt naar de Oase voor zichzelf. Tegelijkertijd maakt de gast onderdeel uit van de groep. Je zult herkenning en steun ervaren onderling. Het is echter niet de bedoeling dat onderling verhalen worden uitgewisseld. Belangrijk is dat de gast zich op zijn of haar eigen proces richt.

De Oase staat niet op een eiland. Het kan belangrijk zijn om de zorg in de Oase af te stemmen met hulpverlening elders of het pastoraat van uw kerkelijke gemeente. Dat gebeurt alleen met toestemming van de gast.

Een verblijf in de Oase is bedoeld voor rust en om afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen. Omdat rust zo belangrijk is, zijn we terughoudend met bezoek. Op een aantal vaste bezoekmomenten kunt u bezoekers ontvangen.

De gast beschikt over een comfortabele gastenkamer met wastafel. Een eigen kamer om je in terug te trekken. Douche en toilet zijn voor gemeenschappelijk gebruik.

De Oase is niet rolstoeltoegankelijk. Als je een lichamelijke beperking hebt, bespreek dat tijdens het aanmeldgesprek, zodat wij kunnen bezien wat mogelijk is.

Er zijn kosten verbonden aan een verblijf in de Oase. Zie: verblijf en kosten

Gasten worden gastvrij onthaald in de Oase. Onze medewerkers en vrijwilligers doen er alles aan om het verblijf onze gasten tot een succes te maken. Uiteraard in samenspraak met de gast!

Voor aanmelding klik dan hier.

Het is een bijzondere tijd geweest, waar ik met veel herinneringen op terug kan kijken.

Lees deze gastervaring

Het is een bijzondere tijd geweest, waar ik met veel herinneringen op terug kan kijken.

Lees deze gastervaring
Blijf ook op de hoogte,
schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.