Steun de Oase
hero mobile

Adempauze

De Oase is met recht een oase, een plek om op adem te komen. Rust, structuur, ontspanning en bezinning - deze vier pijlers vormen de basis van de Oase. We nemen je mee naar de basis om jezelf te hervinden en verder te kunnen.

Het gastenhuis ligt aan de rand van Ouddorp op het eiland Goeree-Overflakkee. Een weids uitzicht, een heerlijke tuin en dicht bij zee, strand en duinen. Het is een kleinschalige voorziening; we kunnen acht gasten ontvangen. De Oase is een oord van rust, structuur, ontspanning en bezinning.  Deze vier pijlers vormen de basis van het aanbod van de Oase. Vanzelfsprekende items eigenlijk. Tijdens het verblijf in de Oase nemen we je mee naar de basis om jezelf te hervinden en verder te kunnen.

Rust
Er is elke dag tijd voor stilte en ruimte voor rust.
Tijd om jezelf te zijn, om na te denken en overzicht te krijgen.

Structuur
We hebben een weekschema met groepsactiviteiten en een vast dagritme. Dat geeft structuur tijdens het verblijf.

Ontspanning
Inderdaad: ont-spanning. Je neemt bijvoorbeeld deel aan de creatieve workshop, doet mee aan andere activiteiten of waait uit langs het strand van Ouddorp.

Bezinning
We hebben wekelijks een Bijbelbespreking. En tijdens een themaochtend komen onderwerpen aan bod als weerbaarheid en omgaan met stress.

Er werd een handvat aangereikt in ieder thema om in de praktijk daarmee aan de slag te gaan.

Lees deze gastervaring

Er werd een handvat aangereikt in ieder thema om in de praktijk daarmee aan de slag te gaan.

Lees deze gastervaring
Blijf ook op de hoogte,
schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.