Steun de Oase
hero mobile

Aanmelden

Diaconaal gastenhuis de Oase is een kleinschalig gastenhuis in Ouddorp.
Een oord van rust, structuur, ontspanning en bezinning. Een plek om op adem te komen.
Bij ons ben je welkom voor een rustperiode van 2-6 weken.

Voor wie

De Oase richt zich met name op gasten met psychosociale klachten, die min of meer zelfredzaam zijn.  Het evenwicht tussen draagkracht en draaglast is verstoord geraakt, veelal als gevolg van lang bestaande, moeilijke omstandigheden. Wij bieden een unieke combinatie van pastoraat en psychosociale begeleiding. Tijdens uw verblijf investeert u in herstel van de balans. Om het leven weer aan te kunnen.

Vanaf 18+ bent u welkom bij ons, zowel mannen als vrouwen. Ook ouderen bieden wij een verblijf.

De Oase is geen therapeutisch centrum en biedt geen mogelijkheden in geval van ernstige klachten, crisisgevoeligheid en verslavingsproblematiek. Wij zijn geen zorgcentrum en bieden geen verpleegkundige zorg. Ook zijn we geen vakantieoord.

Wij zijn een diaconaal gastenhuis met een reformatorische identiteit. Daarmee bieden we onze gasten een herkenbare, veilige omgeving, waarin het Woord van God bepalend is voor ons handelen.

Hoe aanmelden

Overweegt u om uzelf aan te melden, neem dan contact met ons op. telefonisch of via de email. De aanmeldcoördinator neemt dan op korte termijn contact met u op voor een telefonisch aanmeldgesprek. Samen bezien we of een verblijf in de Oase meerwaarde heeft.

Daarna ontvangt u een aanmeldformulier en volgt een uitnodiging voor het intakegesprek met de gastbegeleider. Dit gesprek vindt plaats in Ouddorp, zodat u kan ervaren wat het betekent om bij ons te verblijven. Tijdens het gesprek worden de verblijfsdoelen besproken en ontvangt u uitgebreid informatie over het verblijf. Na de intake geven we definitief uitsluitsel over de eventuele start van het verblijf in de Oase.

Contact
Voor meer informatie kunt u bellen met het algemene nummer van de Oase: 085 4898886 of vul het contactformulier in.

Verwijzers
Voor overleg over een mogelijk verblijf van uw cliënt of gemeentelid kunt u een mail sturen naar aanmelding@diaconaalgastenhuisdeoase.nl. Vermeldt daarin uw contactgegevens, zodat wij op korte termijn contact met u op kunnen nemen.

Blijf ook op de hoogte,
schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.