• Eerste foto diaconaal gastenhuis de Oase Hazersweg 81 Ouddorp
  • Tweede foto diaconaal gastenhuis de Oase Hazersweg 81 Ouddorp
  • Derde foto diaconaal gastenhuis de Oase Hazersweg 81 Ouddorp

Aanmelden?


Wellicht overweegt u zich aan te melden bij de Oase. Het is goed om daarbij de volgende aandachtspunten te betrekken.

- U kunt terecht in de Oase voor een periode van twee tot zes weken. Tijdens de intake maakt u hierover afspraken. Uw verblijf start altijd op maandag. Dan ontvangt u een uitgebreide folder met onder andere het weekprogramma en de huisregels.

- De Oase staat niet op een eiland. Het kan belangrijk zijn om de zorg in de Oase af te stemmen met hulpverlening elders of het pastoraat van uw kerkelijke gemeente. Dat gebeurt alleen met uw toestemming.

- Een verblijf in de Oase is bedoeld voor rust en om afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen. Omdat rust zo belangrijk is, zijn we terughoudend met bezoek. Op een aantal vaste bezoekmomenten kunt u bezoekers ontvangen.

- U beschikt over een comfortabele gastenkamer met wastafel. Een eigen kamer om u in terug te trekken. Douche en toilet zijn voor gemeenschappelijk gebruik.

- De Oase is niet rolstoeltoegankelijk. Heeft u een lichamelijke beperking, bespreek dat tijdens het aanmeldgesprek, zodat wij kunnen bezien wat mogelijk is.

- Er zijn kosten verbonden aan een verblijf in de Oase. Zie: financiën

Gasten worden gastvrij onthaald in de Oase. Onze medewerkers en vrijwilligers doen er alles aan om uw verblijf tot een succes te maken. Uiteraard in samenspraak met u!

Voor aanmelding klik dan hier.

”Volg je hart, doneer een gift”